Αποτελέσματα

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των αγώνων, που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα.
Μπορείτε να δείτε το γενικό πλάνο στο ----> Αγωνιστικές, αλλά και ξεχωριστά τι γίνεται σε κάθε
όμιλο στο ----> Βαθμολογίες.
Την Δευτέρα 11/12 στις 19:30 θα είναι διαθέσιμο το γήπεδο, καθώς και την Πέμπτη 14/12 στις 21:30. Όσες ομάδες έχουν "αναβάλει" αγώνα τους, καλό θα είναι να τον αναπληρώσουν σε μια από τις 2 ώρες.
Αν και εφόσον συννενοηθείτε μεταξύ σας και εξυπηρετεί κάποια ώρα από τις παραπάνω, στέλνετε email στo antonisandreadakis@gmail.com, ώστε να "κατοχυρωθεί" για εσάς και μην τυχόν έχει "προλάβει" άλλος αναβληθέντας αγώνας. Θα φροντίσουμε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για τέτοιες αλλαγές. Παρακαλείστε όμως, να πραγματοποιείτε τους αγώνες άμεσα ακόμα και Σ/Κ όταν δεν βρίσκετε κενό μεσα στην εβδομάδα. Κατανοούμε ότι αρκετοί θα φύγετε από τις 15/12 και έπειτα για τις διακοπές σας.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των υπόλοιπων αγώνων, θα ανακοινωθούν κατά την περίοδο των διακοπών Χριστουγέννων (έχουμε ήδη ενημερώσει ότι οι αγώνες, θα ξεκινήσουν πάλι μετά την εξεταστική Ιανουαρίου) και η ημερομηνία διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα της Α΄ Φάσης θα είναι
καταληκτική. Δηλαδή, με το πέρας του τελευταίου αγώνα της ημέρας πχ 19/04/2018 (η ημερομηνία είναι ενδεικτική) όσοι αγώνες είχαν αναβληθεί και ΔΕΝ πραγματοποιήθηκαν μέχρι εκείνη την ημέρα,
θα κατοχυρώνονται αναλόγως:
1) Στην ομάδα που μπορούσε να παίξει στην προκαθορισμένη ημερομηνία ή
2)Αν υπήρχε από κοινού αναβολή (δυσκολία διεξαγωγής και από τις 2 ομάδες), θα εξεταστούν βαθμολογικά κριτήρια. Αν επηρεάζει την "πρόκριση" σε επόμενη φάση ή όχι και σε πόσο βαθμό.
 
Copyright © 2015 TUC ARENA • All Rights Reserved.
Template Design by fpegios • Powered by Blogger
back to top