Ποινές

Καλησπέρα σε όλους! Ευχόμαστε να περάσατε ευχάριστα αυτό το πενθήμερο και επιστρέφουμε από αύριο στην αγωνιστική δράση με 2 παιχνίδια. 

Ας πάμε στα δυσάρεστα όμως. Να υπενθυμίσουμε ορισμένους κανονισμούς:
5) Σε περίπτωση που μια ομάδα έχει δηλώσει 5 μόνο παίκτες και για οποιονδήποτε λόγο προσέλθει με 4 ή λιγότερους, χάνει τον αγώνα. Ομοίως εάν προσέλθουν παίκτες οι οποίοι ΔΕΝ είναι δηλωμένοι στην αρχική κατάσταση ή δεν έχουν δηλωθεί στον διαχειριστή ώς  μόνιμοι αντικαταστάτες (συνολικός αριθμός δηλωμένων ατόμων ανά ομάδα 5 βασικοί και 5 αναπληρωματικοί) δεν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν.
13) Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα  και Πέμπτη 19:30-22:30, στις οποίες ώρες θα πραγματοποιούνται 3 αγώνες (6 αγώνες/εβδομάδα) .
Εάν όμως, και έπειτα από συνεννόηση των 2 αντίπαλων ομάδων, αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα, αυτός θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός μιας εβδομάδας ενημερώνοντας τον διαχειριστή του τουρνουά, από την αρχική ημερομηνία. Διαφορετικά θα υποστούν κυρώσεις και οι δύο ομάδες. Υπεύθυνοι κράτησης γηπέδων στην συμφωνηθείσα ώρα/μέρα είναι οι συμμετέχουσες στην αλλαγή ομάδες.


Κατά την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων και συγκεκριμένα στον αγώνα Παρλαπίπηδες - Halia Madrid παρατηρήθηκε η παράβαση του κανόνα Νο 5 και από τις δύο ομάδες (χρήση ατόμου που ΔΕΝ ήταν δηλωμένος στην αρχική κατάσταση). Ως εκ τούτου, αφαιρούνται 2 βαθμοί έκαστος.
Ακόμα, την Δευτέρα 20/11 ο αγώνας Fc Kapono - Ντοπαρισμένες Σπανακόπιτες ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε και ΔΕΝ ενημερώθηκε κανένας από τους διοργανωτές (παράβαση του κανόνα 13), επομένως και εκείνοι έχουν ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών.
Η αφαίρεση βαθμών γίνεται με βάση τον κανόνα 12β) Ποινή (πχ αφαίρεση πόντων/αποκλεισμός) σε συνεχείς παρεκκλίσεις των παραπάνω.
Άρα, σε επόμενη περίπτωση κατά την οποία παρατηρηθεί παράβαση κάποιου κανονισμού, η ποινή θα είναι αποκλεισμός της ομάδας ή των ομάδων (που παρενέβη τον κανονισμό) από τη διοργάνωση!

Επίσης, είχε σταλθεί μέσω email (παραθέτουμε την σχετική εικόνα παρακάτω) στο οποίο αναφέρει ρητά την προθεσμία, κατά την οποία μπορούσατε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην αίτησή σας. Επομένως, ΔΕΝ γίνεται πλέον δεκτή καμία αλλαγή!
 
 
Copyright © 2015 TUC ARENA • All Rights Reserved.
Template Design by fpegios • Powered by Blogger
back to top