Ενημέρωση αποτελεσμάτων

Καλησπέρα σας.
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 5 αγώνες για τη φάση των 16. Ξεκινώντας, ένα συγκλονιστικό παιχνίδι
διεξήχθη μεταξύ Μπουboukakeia - ΜΔ του ΜΠΔ. Οι πρώτοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 4 -1 και στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με αντεπίθεση διαρκείας οι ΜΔ γύρισαν το ματς σε 4 - 4 και οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι (θυμίζουμε ότι οι αγώνες είναι knock-out). Εκεί κέρδισαν με 3 - 2 οι ΜΔ και προκρίθηκαν στους "8" της διοργάνωσης.
Έπειτα, διεξήχθη ο αγώνας ta pipinia - DORAStheGODLIKEcaptain. Πολύ κλειστό παιχνίδι με σχετικά καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις και απ τις 2 ομάδες. Τελικό σκορ 3 - 2 υπέρ ta pipinia.
Μετά, είχαμε την αναμέτρηση FC Kapono - fast 6. Οι fast 6 προκρίθηκαν με το ευρύ 7 - 1 σχετικά εύκολα.
Στη συνέχεια είχαμε την αναμέτρηση ΜΑΝΤΗΔΕΣ F.C. - Ampaliers. Σχετικά κλειστό ματς, επίσης με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. Νικητές οι ΜΑΝΤΗΔΕΣ F.C. με σκορ 4 - 2.
Τέλος, έγινε και ο εξ αναβολής αγώνας Κουραδομηχανές - Αργοκαρούτες. Οι 2 φορές πρωταθλητές,
επικράτησαν με σκορ 11 - 6 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.
Επομένως, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους "8" μέχρι στιγμής: ΜΔ του ΜΠΔ, ta pipinia, fast 6, ΜΑΝΤΗΔΕΣ F.C. και Αργοκαρούτες.
Αναμένουμε αύριο και Τετάρτη, να πραγματοποιηθούν όλοι οι αναβληθέντες αγώνες της Πέμπτης 3/5 και να διευκρινίσουμε ότι αν μέχρι Τετάρτη δεν έχει γίνει κάποιος εξ αναβολής αγώνας, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τις ομάδες αυτές, παρουσία των υπεύθυνων της κάθε ομάδας (με σκοπό να βγει 1 που προκρίνεται στην επόμενη φάση).

Πέμπτη 10/5 θα γίνουν όλα τα παιχνίδια της "φάσης των 8". Περιθώριο θα υπάρχει, μέχρι την Κυριακή 13/5 για τυχόν δυσκολία διεξαγωγής κάποιου αγώνα για την ημέρα Πέμπτη 3/5. Ομοίως θα ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω (αν τυχόν δεν έχει γίνει αγώνας μέχρι Κυριακή 13/5, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση).


 
Copyright © 2015 TUC ARENA • All Rights Reserved.
Template Design by fpegios • Powered by Blogger
back to top