Τέλος 10ου τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στις ομάδες Αργοκαρούτες - Μάντηδες fc.

Αγώνας άξιος να λέγεται τελικός. Αρκετή ένταση, πάθος, φάσεις και χαμένα πέναλτι. Οι Αργοκαρούτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να προηγούνται στο ημίχρονο με σκορ 2 - 1. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν και στο 2ο ημίχρονο, οι Μάντηδες πίεσαν αρκετά και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς αρχικά σε 3 - 2. Σε εκείνο το σημείο, κέρδισαν πέναλτι οι Αργοκαρούτες (με τη συμπλήρωση 5 φάουλ από τους αντιπάλους τους) και το οποίο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ. Αποτέλεσμα, να πάρει διαστάσεις θριάμβου το σκορ με 5 - 2. Παρόλα αυτά, οι Αργοκαρούτες το πάλεψαν ως το τέλος με το σκορ να διαμορφώνεται 6 - 4 υπερ των Μάντηδων, οι οποίοι επίσης έχασαν πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα (συμπλήρωση 5 φάουλ από τους αντιπάλους τους).
Επομένως, φετινοί πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Μάντηδες fc! Συγχαρητήρια!

Υπήρξε ένα θεματάκι με την μετάδοση του αγώνα, μέσω Live streammig και μεταδόθηκε από άλλο κανάλι (όχι του ραδιοφωνικού σταθμού του Πολυτεχνείου). Θα ανέβει όμως το σχετικό βίντεο σύντομα! Επίσης, από αστοχία δεν έγινε απονομή βραβείου στους πρωταθλητές και ζητούμε συγνώμη. Θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στην εβδομάδα.

Οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, το ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχνείο Κρήτης, Ράδιο Ένταση για τη συνεργασία του, μέσω μουσικής (και όχι μόνο) υποστήριξης και όλους όσους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και του τελικού, αλλά και όσους παρακολούθησαν τον αγώνα!
Ακολουθούν φωτογραφίες με τις 2 ομάδες:




















 
Copyright © 2015 TUC ARENA • All Rights Reserved.
Template Design by fpegios • Powered by Blogger
back to top